Lediga tjänster

Jakobi Sustainability AB söker en driven Regionchef

Regionchef till område syd

Vi söker en driven regionchef med personal- och verksamhetsansvar med placering antingen i Göteborg, Sundbyberg, Solna, Upplands Väsby eller Uppsala. Vi är ett tillväxtföretag som är väl etablerat i branschen och har kontor i Göteborg, Kalmar, Uppsala, Umeå, Malå och Luleå. I nuläget är vi drygt 20 medarbetare. I region syd arbetar cirka 14 personer.

Om företaget

Vi är en värdegrundstyrd organisation och vår vision är hög biologisk mångfald, motståndskraftiga ekosystem och ett fossilfritt samhälle. Våra värdeord är gemenskap, lösningsorienterade och korta kommunikationsvägar så om du delar vår värdegrund är det här ett jobb för dig!

Jakobi miljösäkrar samhällsbyggnadsprojekt och har ett starkt fokus inom biologisk mångfald.

Vår verksamhet består i dagsläget av tillståndsutredningar, utförande av naturinventeringar, olika typer av utredningar med naturmiljö i fokus samt rennäring. Vi verkar bland annat inom infrastruktur, industri och kommunal planering men är öppen för fler områden.

Arbetsuppgifter

Tyngdpunkten i tjänsten är ledarskap samt sälj- och produktionsledning. Du har personal- och budgetansvar och ingår i ledningsgruppen. Du rapporterar direkt till VD. Du förväntas ta en aktiv roll där du bidrar till att vi blir ännu mer attraktiva och syns ännu mer på kartan i södra Sverige.

Som regionchef för södra regionen arbetar du i en intressant och varierande roll. Fokus ligger på att vara en närvarande chef som leder och utvecklar gruppen. Du kommer också att arbeta operativt inom något av våra verksamhetsområden beroende på din kompetens och ditt intresseområde. Kundkontakter, anbudsskrivning samt genomförande och kvalitetssäkring av uppdrag ingår också i rollen.

Resor kommer att förekomma i tjänsten.

Om dig

Du har en examen som biolog, miljövetare, miljöingenjör eller motsvarande och är en god ledare. Det är en fördel om du har erfarenhet av personalansvar sedan tidigare men inget krav. Det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper och en vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Det är meriterande om du har erfarenhet av miljökonsultbranschen samt ett stort nätverk.

Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad, kommunikativ och brinner för att leverera goda resultat. Vi tror att du har ett stort kontaktnät och gillar sociala sammanhang. Du är lika briljant på ett säljmöte som du är en god lyssnare tillsammans med dina medarbetare.

Då en del av rollen handlar om att vara sälj- och kundansvarig är det meriterande om du har förmågan att sälja, har du förhandlingsvana är det ett plus eftersom vi lämnar in offerter och anbud.

Du gillar att bygga och hålla ihop team. Vidare är du drivande, tydlig, strukturerad, lyhörd samt en god lyssnare. Vi förväntar oss att du har en god kommunikativ förmåga och kan föra dig väl i tal och skrift.

Det här erbjuder Jakobi dig

En trevlig arbetsplats med högt i tak. Vi har höga poäng i vår medarbetarundersökning och prioriterar en god arbetsmiljö. Hos oss ska det vara möjligt att kombinera både arbetsliv och privatliv. Vi värdesätter mångfald eftersom vi vet att det berikar verksamheten och leder till en högre grad av kreativitet och trivsel.

  • Vårt mål är att alla ska känna sig inkluderade och delaktiga.
  • Vi har ett tydligt fokus på biologisk mångfald och hållbarhet.
  • Vi erbjuder möjlighet att arbeta på distans.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut så skicka din ansökan så som möjligt, dock senast 2023-11-26. 

Välkommen med din ansökan!

Schermans Betongpumpar söker pumpmaskinist till Kiruna eller Umeå

Pumpmaskinist till Kiruna eller Umeå

Vi söker nu en engagerad pumpmaskinist till Kiruna eller Umeå. Företaget består idag av 28 anställda fördelat på orterna Kiruna, Umeå, Vallentuna och Göteborg.

Det här är arbetet för dig som vill ha ett omväxlande jobb med frihet under ansvar. Hos oss betyder arbetsmiljön mycket och för att den ska bli så trivsam som möjligt förväntas du hålla ditt fordon rent och snyggt både in-och utvändigt samt vidta de säkerhetsåtgärder som finns för din och andra säkerhet.

Du kommer till ett glatt gäng där det är högt i tak och en god stämning.

Om företaget

Shermans är ett familjeföretag som funnits sedan 2005 och har ca 28 anställda. Idag finns företaget representerat på fyra orter i landet och vi söker nu en pumpmaskinist till Kiruna eller Umeå.

Företaget har en gedigen maskinpark med olika fordon, de flesta är betongbilar och betongpumpar med det finns även en släpvagnspump, asfaltsbil och en brospolbil.

Om dig

Vi tror att du redan idag arbetar som pumpmaskinist eller har förutsättningar för att kunna utvecklas till att lära dig jobbet som pumpmaskinist.

Vidare hoppas vi att du har en god samarbetsförmåga och gillar flexibilitet. Du talar svenska och har en god social förmåga. Sedan är det viktigt att du gillar kundkontakter och har blick över vad som behöver göras, det vill säga att du har ett eget driv och en god initiativförmåga.

Det är ett plus om du har arbetat som pumpmaskinist tidigare eller har erfarenhet av betong.

Kanske kommer du från bygg- och anläggningsbranschen och är redo för nästa kliv i din yrkeskarriär eller så är du i början av din karriär, oavsett vilket så är du välkommen att söka jobb hos oss.

Om jobbet som pumpmaskinist

Som pumpmaskinist framför du betongpumpar till olika byggarbetsplatser och du är förmodligen den som är först på plats. Du är även den som lastar bilen med utrustning när det behövs. Skötsel och underhåll av utrustning ingår också i jobbet.

Det förekommer resor beroende på vilka uppdrag Schermans får så du måsta trivas med att vara flexibel och se tjusningen i det. Övernattningsboende kan ordnas.

Beroende på dina förkunskaper görs en personlig inskolning så att du får rätt förutsättningar för jobbet. När du är självgående strävar vi på Schermans efter att alla har sin egen personliga bil.

Kvalifikationskrav

• C-körkort.

• YKB-Bevis.

• Kunna arbeta obekväma tider.

Övrigt

Kollektivavtal finns samt attraktiva friskvårdsförmåner för vi värnar om våra anställda och tycker att hälsa och välmående är viktiga inslag i arbetet för att arbetslivet ska fungera över tid. För oss är jämställdhet och mångfald en självklarhet, det är så vi blir bättre.

Vi värnar alltid om säkerheten i första hand så att du ska ha en så trygg och säker arbetsmiljö som möjligt.

Tillträde enligt överenskommelse. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Louise Dahlberg på louise.dahlberg@hrvisionnord.se eller på 070 – 247 81 04.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 3 december 2023.