Lediga tjänster

Jakobi Sustainability AB söker en driven Regionchef

Regionchef till område syd – ansökningstiden har gått ut

Tjänsten är inte aktuell.

Schermans Betongpumpar har två lediga tjänster

Pumpmaskinist någonstans mellan Umeå och Kiruna. Vi söker också en person som kan köra grus, placering Skellefteå.

Vi söker nu en pumpmaskinist och en person som ska köra grus, båda tjänsterna för omgående anställning.

Det här är arbeten för dig som vill ha ett omväxlande jobb med frihet under ansvar. Hos oss betyder arbetsmiljön mycket och för att den ska bli så trivsam som möjligt förväntas du hålla ditt fordon rent och snyggt både in-och utvändigt samt vidta de säkerhetsåtgärder som finns för din och andra säkerhet.

Du kommer till ett glatt gäng där det är högt i tak och en god stämning.

Schermans söker pumpmaskinist till Skellefteå

Shermans är ett familjeföretag som funnits sedan 2005. Idag finns företaget representerat på fyra orter i landet och vi söker nu en pumpmaskinist, du kan utgå mellan Umeå och Kiruna. Arbetet med grus har placeringsort Skellefteå.

Det här är arbetet för dig som vill ha ett omväxlande jobb med frihet under ansvar. Hos oss betyder arbetsmiljön mycket och för att den ska bli så trivsam som möjligt förväntas du hålla ditt fordon rent och snyggt både in-och utvändigt samt vidta de säkerhetsåtgärder som finns för din och andra säkerhet.

Du kommer till ett glatt gäng där det är högt i tak och en god stämning.

Om dig

Vi tror att du redan idag arbetar som pumpmaskinist eller har förutsättningar för att kunna utvecklas till att lära dig jobbet som pumpmaskinist. Du gillar också att transportera saker, som i detta fall grus.

Vidare hoppas vi att du har en god samarbetsförmåga och gillar flexibilitet. Du talar svenska och har en god social förmåga. Sedan är det viktigt att du gillar kundkontakter och har blick över vad som behöver göras, det vill säga att du har ett eget driv och en god initiativförmåga.

Det är ett plus om du har arbetat som pumpmaskinist tidigare eller har erfarenhet av betong.

Kanske kommer du från bygg- och anläggningsbranschen och är redo för nästa kliv i din yrkeskarriär eller så är du i början av din karriär, oavsett vilket så är du välkommen att söka jobb hos oss.

Om jobben

Som pumpmaskinist framför du betongpumpar till olika byggarbetsplatser och du är förmodligen den som är först på plats. Du är även den som lastar bilen med utrustning när det behövs. Skötsel och underhåll av utrustning ingår också i jobbet.

Det förekommer resor beroende på vilka uppdrag Schermans får så du måsta trivas med att vara flexibel och se tjusningen i det. Resor  förekommer. 

Arbetar du med gruskörning behöver du vara flexibel och du utgår från Skellefteå.

Beroende på dina förkunskaper görs en personlig inskolning så att du får rätt förutsättningar för jobbet. När du är självgående strävar vi på Schermans efter att alla har sin egen personliga bil.

 

Kvalifikationskrav

 

·        C-körkort för pumpmaskinist och CE-kort för grusskörning

·        YKB-Bevis för grusskörnking.

·        Kunna arbeta obekväma tider.

Övrigt

Kollektivavtal finns samt attraktiva friskvårdsförmåner för vi värnar om våra anställda och tycker att hälsa och välmående är viktiga inslag i arbetet för att arbetslivet ska fungera över tid. För oss är jämställdhet och mångfald en självklarhet, det är så vi blir bättre.

Vi värnar alltid om säkerheten i första hand så att du ska ha en så trygg och säker arbetsmiljö som möjligt.

Tillträde enligt överenskommelse. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Kontaktuppgifter

Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Louise Dahlberg på louise.dahlberg@hrvisionnord.se eller på 070 – 247 81 04.

Ansökan

Välkommen med din ansökan på louise.dahlberg@hrvisionnord.se  snarast då vi behöver dig omgående, sista ansökningsdag är den 3 juni 2024.