Schermans söker pumpmaskinist till Kiruna eller Umeå

 

Shermans är ett familjeföretag som funnits sedan 2005 och har ca 28 anställda. Idag finns företaget representerat på fyra orter i landet och vi söker nu en pumpmaskinist till Kiruna eller Umeå.

 

Företaget har en gedigen maskinpark med olika fordon, de flesta är betongbilar och betongpumpar med det finns även en släpvagnspump, asfaltsbil och en brospolbil.

 

Det här är arbetet för dig som vill ha ett omväxlande jobb med frihet under ansvar. Hos oss betyder arbetsmiljön mycket och för att den ska bli så trivsam som möjligt förväntas du hålla ditt fordon rent och snyggt både in-och utvändigt samt vidta de säkerhetsåtgärder som finns för din och andra säkerhet.

 

Du kommer till ett glatt gäng där det är högt i tak och en god stämning.

 

Om dig

 

Vi tror att du redan idag arbetar som pumpmaskinist eller har förutsättningar för att kunna utvecklas till att lära dig jobbet som pumpmaskinist.

 

Vidare hoppas vi att du har en god samarbetsförmåga och gillar flexibilitet. Du talar svenska och har en god social förmåga. Sedan är det viktigt att du gillar kundkontakter och har blick över vad som behöver göras, det vill säga att du har ett eget driv och en god initiativförmåga.

Det är ett plus om du har arbetat som pumpmaskinist tidigare eller har erfarenhet av betong.

 

Kanske kommer du från bygg- och anläggningsbranschen och är redo för nästa kliv i din yrkeskarriär eller så är du i början av din karriär, oavsett vilket så är du välkommen att söka jobb hos oss.

 

 

Om jobbet som pumpmaskinist

 

Som pumpmaskinist framför du betongpumpar till olika byggarbetsplatser och du är förmodligen den som är först på plats. Du är även den som lastar bilen med utrustning när det behövs. Skötsel och underhåll av utrustning ingår också i jobbet.

 

Det förekommer resor beroende på vilka uppdrag Schermans får så du måsta trivas med att vara flexibel och se tjusningen i det. Övernattningsboende kan ordnas.

 

Beroende på dina förkunskaper görs en personlig inskolning så att du får rätt förutsättningar för jobbet. När du är självgående strävar vi på Schermans efter att alla har sin egen personliga bil.

 

Kvalifikationskrav

 

  • C-körkort.
  • YKB-Bevis.
  • Kunna arbeta obekväma tider.

 

 

 

 

Övrigt

 

Kollektivavtal finns samt attraktiva friskvårdsförmåner för vi värnar om våra anställda och tycker att hälsa och välmående är viktiga inslag i arbetet för att arbetslivet ska fungera över tid. För oss är jämställdhet och mångfald en självklarhet, det är så vi blir bättre.

 

Vi värnar alltid om säkerheten i första hand så att du ska ha en så trygg och säker arbetsmiljö som möjligt.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

 

 

Kontaktuppgifter

 

Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Louise Dahlberg på louise.dahlberg@hrvisionnord.se eller på 070 – 247 81 04.

 

Ansökan

 

Välkommen att mejla in din ansökan senast den 3 december 2023 till louise.dahlberg@hrvisionnord.se och märk din ansökan med ”pumpmaskinist” eller ansök via denna sida.